SAHABAT TENTERA FISABILILLAH™

Sunday, February 26, 2017

PENGUMUMAN..ADA BERITA PENTING !!!!! TENGAH VIRAL NI !!!!

:: Tolong Viralkan !!! ::
TAK SANGKA PENIAGA MELAYU PUN SANGGUP BUAT MACAM NI !!!

Hati-hati.. Dia dah mula keluar TV... Baru-baru ni Viral keluar kat Facebook.. Banyak page dah viralkan pasal dia ni.
Bulan lepas ni saya ada beli surat khabar. Terbaca satu artikel " Handset Lama Kembali Popular" dan semalam pun saya ada nampak lagi sebuah lg surat khabar bertulis "Telefon Bimbit Klasik Kembali Laris di Malaysia "
Dalam Artikel tu ada lah tulis semua kebaikan dan kelebihan Handset lame ni. Ye la takkan nak cerita yang tak best pulak kan?
Saya pun tertariklah untuk membeli. Ye la.. Saya fikir dah 2 kali dapat liputan masuk surat khabar. Mesti fon lame ni bagus. kalau tak.. takkan surat khabar nak buat cerita pasal handset ni. Lagipun tak banyak lagi da Handset Rare ni di pasaran. Tambahan pulak, handset ni keluaran nya Terhad.
So bila saya hubungi, staff dan ejen dia jawab dengan penuh mesra dan meyakinkan. Disebabkan terpesona dengan kata-kata staff dia, saya pun beli. Apa yang lebih meyakinkan saya untuk beli ialah, dia siap bagi Jaminan !! Handset lame ni lagi tahan lasak dari Smartphone skang !!!! Boleh juga di jadikan handset kedua serta boleh juga di buat koleksi simpanan ... wahhh sempoi habis !!!!
Harini saya buat payment, esok lusa barang dah sampai. " Laju betul service dia ", saya cakap dalam hati. Tengok bungkusan & kotak dia pun kemas dan cantik " Ni betul tak nak bagi barang dia rosak ni ", saya fikir lagi.
Saya pun buka lah bungkusan tu semua... Lepas saya buka, saya pon cuba la on fon tu.... Masuk kn simcard, picit2 button, dan terus buat panggilan...
Pastu tetiba ada member tanya.. 
" Fon apa ni ?? ", 
" Kat mana kau beli ? " ,
" Apasal kau beli tak bagi tau kitorang ? "..

Dan macam-macam lagi soalan diorang tanya sampai saya pun naik pening. Pas saya diasak dengan soalan yang bertubi-tubi tu.. saya pun bangun. Terus diorang diam. Saya pulak yang tanya diorang.. " Korang ni dah kenapa ?? 
Diorang jawab.. " Stylo dan Rare GILER !! Dah lama kitorang cari Fon ni !! Kau jual ke ?? Kitorang nak beli !! " Terus masing-masing hulur duit .

Tak sangka !! Pada mulanya saya beli untuk try je.. last-last saya terpaksa jadi agen sebab nampak peluang untuk niaga dan permintaan sangat bagus. Bila permintaan sangat tinggi dan bagus..Sehari tu je, jumlah order saya dapat ialah sebanyak 50 Habdset!!! Best giler.. untung woo..!!!
Tak sangka saya Handset Rare boleh bagus macam ni. Sangat Ohsem !! Sanggup seorang peniaga Melayu jadikan hidup saya Huru hara dan untung macam ni !!!
Korang Dah BELI ke belum ?? kalau belum.. better korang BELI !!!. Laris Giler !! Tak rugi pun BELI der..
Kalau nak order, boleh direct PM / Komen 
 kat posting ni, dan saya akan PM korang details.

Jangan risau service laju giler !!
Kalau korang nak baca testimoni pon ade untuk membuktikan sudah ramai yg menjadi pelanggan kami..
Kalau yang nak tu.. kena cepat lah... sebab Handset Rare ni Amat Terhad !!!!
Whatsapp ke : 0193759528
Whatsapp ke : 0193759528
Whatsapp ke : 0193759528
Whatsapp ke : 0193759528



[ LIST Classic phone February 2017 ]
-Nokia-
Nokia 2300 
Nokia 3100 
Nokia 1100 
Nokia 3200 
Nokia 6610 
Nokia 6100 
Nokia 6510 
Nokia 3220 
Nokia 1110 
Nokia 3310
Nokia 5300 
Nokia 6101i 
Nokia 6600 
Nokia 7373 
Nokia 7610 
Nokia 6670 
Nokia 8210 
Nokia 7020 
Nokia 2720 
Nokia 8250 
Nokia 8310 
Nokia 6020 
Nokia 8850 
Nokia N70 
Nokia n72
Nokia n73
Nokia 7070 
Nokia 6680 
Nokia 7250i 
Nokia 6300 
Nokia 3650 
Nokia 3660 
Nokia 6500 slide 
Nokia 6700 slide 
Ngage qd 
Nokia 9300 used 
Nokia 5310 
Nokia 5130 
Nokia x5 used 
Nokia n93 used 
Nokia n93i used 
Nokia e63 
Nokia e71 
Nokia e72 
Nokia n76 
Nokia n96 
Nokia n95 
Nokia 2220s 
Nokia 5800 
Nokia 6120c 
Nokia 5320 
Nokia 5220 
Nokia c6 
Nokia c5 
Nokia e66

-Sony Ericsson-
Sony g502 
Sony w300i 
Sony w205 
Sony w200i 
Sony w395 
Sony w395 hellokity 
Sony w580 
Sony w660i 
Sony w350i 
Sony w595 
Sony w100i spiro 
Sony w508 
Sony w508 buterfly 
Sony w380 
Sony w810i 
Sony w910i 
Sony w850i 
Sony w20i (zylo) 
Sony w980i 
Sony w880i 
Sony w890i 
Sony w900 
Sony w760i 
Sony w550i 
Sony w705 
Sony w950 
Sony k800i 
Sony k770i 
Sony z610i 
Sony t715 
Sony j10i 
Sony j20i 
Sony k810 
Sony c902 
Sony c510 
Sony c903 
Sony c905 
Sony s312 
Sony u10 aino

-Motorola-
Motorola v3
Motorola V3i 
Motorola a845

-LG-
Lg lollipop gd580

-Blackberry-
BLACKBERRY 9500 STORM
BLACKBERRY BOLD 9650
BLACKBERRY Z10 TOUCH SCREEN

* FREE POS LAJU *





























































There was an error in this gadget

Follow by Email