SAHABAT TENTERA FISABILILLAH™

Thursday, December 22, 2011

30 minit Ustaz Don - Episode 1 -- Pengenalan Tentang Islam Bah 1


30 minit Ustaz Don - Episode 1 -- Pengenalan Tentang Islam Bah 1



ANTARA KOMEN2 YG TERBAIK :

  • Serius, dulu sy mmg bkn fanatik dgr ceramah agama yg cara penyampaiannya agak berat utk sy faham dn ikuti, after sy tgk ceramah Ustaz Don ni last 2 days kat TV Al-Hijrah, hati sy mula tertarik... Alhamdullilah Pendekatan mcm ni sgt santai dan sy rasa amat sesuai utk ms skrg lg2 nak pikat jiwa remaja ank muda... Trus berdakwah Ustz... :)

  • semoga makin ramai remaja kte menjadi spt ustaz don..sama-samalah kte berubah utk mendapat keredhaan-NYA..semua umat islam adalah dai'e..

    • terima kasih, saya sk cara pyampaian Ustaz Don...

    • teruskan usaha murni anda EnAltercroniC

      aku nak tgk kat tv mana la ada masa 10.30mlm lak tu...

      and bro Don... u rock!!!...

    • ustaz don sempoi pny

    • Alhamdulillah... pahala buat EnAltercroniC kerana men'sharing' video 30 minit Ustaz Don..... keep it up.....

    • I satu famili suka dengan penyampaian Ust. Don ni. Muda lg ust. ni. Tak silap baru 26 thn. Kalau Korang nak tau lbh lanjut al-kisah Ust. ni, bleh dapatkannya dalam majalah terbaru di pasaran - VIC edisi ke 3(Values In Islamic Culture).

      Memang terbaaeekkk!!

    • Serius, dulu sy mmg bkn fanatik dgr ceramah agama yg cara penyampaiannya agak berat utk sy faham dn ikuti, after sy tgk ceramah Ustaz Don ni last 2 days kat TV Al-Hijrah, hati sy mula tertarik... Alhamdullilah Pendekatan mcm ni sgt santai dan sy rasa amat sesuai utk ms skrg lg2 nak pikat jiwa remaja ank muda... Trus berdakwah Ustz... :)

    • Ustaz Don mmg the best. Penyampaian yg sgt santai, penuh informatif. :)

      • sgt menarik penyampaian ust. lemah lembut.rasenye ciri2 cmni kne ade kt ustaz2 skarang sbb bdk2 skarang rase kalo bt style keras2 xbole jalan daa. lg nk melawan rsenyer.

        *syukran kt EnAltercronic sbb upload eh.kt sini xdpt siaran tv alhirah.

      • 1time dengar ucapan ustaz saya tertarik dengan kelembutan ustaz dengan kejujuran ustaz... alhamdulilah.. terima kasih ustaz

      • syukran upload...!

        moga mendapat ganjaran sebaiknya dari ALLAH....=)

      • terbaekk la ustaz

There was an error in this gadget

Follow by Email